fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Salut intervé el centre de gent gran Cugat Residencial de Vilanova i la Geltrú

La meitat de la plantilla, de 46 persones, també està infectada

El Departament de Salut ha declarat la intervenció de la residència Cugat Residencial de Vilanova i la Geltrú atesa la situació epidemiològica i assistencial d’aquest centre. Dels 31 residents que hi ha, 16 són positius de covid, 3 negatius i 12 ja han passat la malaltia. 5 persones més han mort.

5 dels residents han estat traslladats a l’Hospital Sant Camil i 8 a altres centres sociosanitaris i residències de referència. També 23 dels 46 treballadors de la residència són positius. A partir d’ara assumirà provisionalment la direcció i gestió de l’equipament les Germanes Hospitalàries Hospital Mare de Déu de la Mercè.

Així mateix, des de Salut es vetllarà perquè l’activitat assistencial es presti amb les degudes garanties i s’adoptin les mesures d’intervenció establertes. La nova entitat que n’assumeix la gestió es farà càrrec de la dotació del centre amb personal propi i els treballadors que ja disposa la residència quedaran sota la seva direcció.

Salut ha decidit intervenir el centre perquè els informes “constaten” que es troba en una situació “excepcional” que li impossibilita complir les mesures de protecció contra la covid-19.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detenen tres persones per estafes bancàries a empreses que només a l’octubre van assolir els 200.000 euros

Notícia següent

Encasten un cotxe contra una farmàcia de Barcelona i roben la caixa registradora

Notícies relacionades