L’Espai Blau de Ribes no cobrarà les quotes durant el temps que estigui tancat

Les quotes pagades i no utilitzades es regularitzaran en la primera quota mensual quan es reprengui l’activitat

Imatge de la piscina de l'Espai Blau. Foto: Aj. SPDR

En relació a la pròrroga del confinament i al tancament de les seves instal·lacions en motiu de l’estat d’alarma, el Complex Esportiu Municipal Espai Blau no emetrà cap cobramentdurant el període que aquest romangui tancat. Les quotes pagades i no utilitzades es regularitzaran en la primera quota mensual un cop s’hagi reprès l’activitat.

A través de les seves xarxes socials, l’Espai Blau ofereix consells i propostes d’activitats físiques i saludables per fer a casa. El centre manté les seves instal·lacions tancades des del dia 14 de març.

Per altra banda, el complex esportiu oferirà, a partir de la reobertura del centre, l’abonament gratuït a tot l’equip de professionals del Consorci Sanitari del Garraf per un període de temps igual al de confinament, com a mostra d’agraïment a la seva tasca.

L’Espai Blau recorda que degut al tancament del centre per la declaració de l’estat d’alarma no atén de forma presencial ni realitza cap gestió administrativa. Per a contactar amb el complex esportiu cal enviar un correu electrònic a info@espaiblau.cat.