La programació trimestral de l’Espai Jove de Sant Pere de Ribes segueix amb un taller de fotografia i teatre

Un taller de fotografia i teatre donarà continuïtat a la programació trimestral d’activitats de l’Espai Jove, iniciada amb el taller de grafit i la xerrada Culte al cos, joves i conductes alimentàries. Les sessions de fotografia es faran del 4 al 25 de març, mentre que les de teatre seran del 8 d’abril al 13 de maig. En tots dos casos, els tallers seran a l’Espai Jove de Ribes, els dijous, de 17h a 18.30h-19h. Les inscripcions s’han de fer a través del Whatsapp o del compte d’Instagram de l’Espai Jove (610 32 39 39 – @espaijovederibes). En el formulari es podrà indicar si es vol assistir a només una de les dues activitats.

La programació de l’Espai Jove també inclou la mostra dels curtmetratges realitzats en el curs d’estiu de cinema, el dissabte, 20 de març, a les 12h, al Cinema de Ribes (plaça Marcer, 7). L’aforament d’aquesta activitat és limitat i, per aquest motiu, cal fer reserva prèvia a través de l’enllaç https://www.entrapolis.com/entradas/curtmetratges-joves .

Paral·lelament, l’Espai Jove segueix amb Territori Privat, l’espai d’informació i assessoria sobre sexualitat i afectivitat adreçat a noies i nois de 14 a 25 anys.

Aquest nou servei inclou trobades presencials, a les quals s’hi pot accedir mitjançant cita prèvia (610 32 39 39 – @espaijovederibes), i consultes telefòniques, que s’han d’adreçar a Laura (678 78 02 51 – @territoriprivat).

Tallers limitats pel protocol Covid-19

Els tallers trimestrals de l’Espai Jove només ofereixen 10 places per taller, seguint els protocols aprovats pels Serveis de Joventut de Catalunya i el Procicat. A més, els participants hauran de complir amb requisits per preservar la salut del grup com l’absència de malaltia i de simptomalogia compatible amb la Covid-19; no podran ser convivents o contactes estrets amb positius confirmats o amb simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors, i hauran de ser curosos amb les distàncies entre persones, l’ús de mascaretes i la
neteja de mans amb sabó i solució hidroalcohòlica, entre d’altres.

Per fer la inscripció als tallers és necessari aportar una declaració responsable davant la Covid-19 per part de la pròpia persona participant, si és major d’edat, o dels tutors o tutores legals, si no ha arribat a la majoria d’edat. A més, les inscripcions hauran de comptar amb l’autorització de les persones tutores, quan es tracti de menors, amb fotocòpia del DNI de les mateixes i dels participants, si són majors d’edat, i fotocòpia de la targeta sanitària de la jove o el jove.