La marató de vacunació a Sitges tanca amb 309 vacunes administrades

Al llarg del dia 282 persones han rebut al CAP de Sitges les primeres dosis de la vacuna Pfizer i 27 la segona dosi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

309 persones han respost a la crida aquest dimarts per vacunar-se sense cita prèvia a Sitges. La primera marató de vacunació a la vila per a majors de 12 anys ha convocat al CAP de Sitges més d’un centenar de persones al matí (176) i a la tarda (133) per rebre la vacuna de Pfizer. De les 309 vacunes que es van administrar ahir, 282 van ser primeres dosis de la vacuna i 27 les segones dosis, amb les quals ja es té la pauta completa de vacunació.  Entre els perfils de persones vacunades amb primeres dosis, destaca la franja d’edat entre els 12 i els 30 anys.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat aquesta marató de vacunació amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, per incrementar la cobertura poblacional. Amb aquest objectiu Salut també convoca altres maratons de vacunació i iniciatives amb punts de vacunació distribuïts arreu de Catalunya.

La vacuna és la millor protecció, tot i que cal també continuar complint amb les mesures de protecció recomanades: distància, rentat de mans, mascareta, ventilació d’espais i fer l’aïllament correctament.