Mor una dona a la platja de Vilanova i la Geltrú

En les darreres dues setmanes, ja són tres les persones que han perdut la vida al litoral del Garraf

Imatge de l'helicòpter de SEM a la platja de Vilanova i la Geltrú. Foto: Jordi Nieto

Minuts abans de la una del migdia d’aquest dimecres 24 de juliol, una dona d’edat avançada ha perdut la vida a la platja de la localitat de Vilanova i la Geltrú. La víctima que s’ha sentit indisposada mentre prenia un bany al mar en companyia del seu marit, ha sortit de l’aigua pel seu propi peu fins que en arribar a la sorra, ha caigut desplomada.

Després d’estar-s’hi una llarga estona, els serveis de socorrisme  i d’emergències han intentat reanimar a la víctima sense èxit.  Agents de la Policia Local han cercat l’àrea on ha tingut lloc el tràgic desenllaç, indret fins on també s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, un helicòpter, dues patrulles de Policia Local i dues de Mossos d’Esquadra. A hores d’ara, es desconeixen les causes de la mort.

Amb aquesta ja en són tres les persones que han perdut la vida a les platges de la costa del Garraf en les darreres dues setmanes, després de la troballa del cos sense vida d’un home de nacionalitat italiana a Cales Coves a Sitges, el passat quinze de juliol, i l’ofegament d’un home de quaranta-set anys a la platja de la Mota a Cubelles, el dia set.