Ingressat en un centre psiquiàtric l’acusat del foc mortal de VNG

El detingut de tan sols vint-i-un anys és el fill de la víctima

Imatge de l'edifici on ha tingut lloc l'incendi. Foto: JNiG

ACN Vilanova i la Geltrú.- La titular del jutjat d’instrucció número 9 de Vilanova i la Geltrú ha decidit que s’ingressi en un centre psiquiàtric l’acusat de l’incendi mortal que va tenir lloc el dissabte 8 de juny en aquest municipi fins que estigui en condicions de declarar. Des del TSJC s’informa que, quan hi hagi “l’oportuna acreditació mèdica d’estabilització” s’afrontarà la declaració i el tràmit de resolució d’aquesta situació, ha afegit la mateixa font. La causa, de la qual s’ha aixecat el secret de sumari, està oberta per assassinat i incendi.

Mossos d’Esquadra van detenir el mateix dia dels fets a un jove de 21 anys per la suposada implicació en un incendi mortal a Vilanova i la Geltrú. El detingut és fill de la víctima. Els fets es van produir cap a la una del migdia del dissabte, quan es va desencadenar un incendi en un domicili al número 62 de l’avinguda Cubelles.

Fins al lloc s’hi van desplaçar sis dotacions de Bombers per extingir el foc i, un cop apagat, van localitzar a l’interior el cos sense vida d’una persona. Arran d’aquest fet es va obrir una investigació que va portar a la detenció. Un 90% de l’habitatge va quedar totalment afectat pel foc, mentre que no s’ha declarat cap mena de danys en l’estructura de la finca.