Ingressen a presó dos homes detinguts per cometre diversos robatoris en domicilis de Vilanova i la Geltrú

Poc abans de passar a disposició judicial la policia va esbrinar que els arrestats també havien actuat en un altre pis de la mateixa zona

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Vilanova i la Geltrú tres homes, de 45, 39 i 32 anys, i nacionalitat romanesa, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili en grau de temptativa. Els arrestos es van fer gràcies a un veí que va alertar telefònicament de l’actitud sospitosa de tres homes que estaven accedint a diversos portals de pisos de la zona. Els agents es van adreçar al lloc i van localitzar tres sospitosos que coincidien amb la descripció. La investigació va dur els agents a detenir-los per una temptativa de robatori amb força a interior de domicili. Poc abans de passar a disposició judicial la policia va esbrinar que els arrestats també havien actuat en un altre pis de la mateixa zona. El jutge va decretar ‘’ingrés a presó de dos dels arrestats i la llibertat amb càrrecs del tercer.
Els fets van tenir lloc el dijous 9 de novembre quan, després d’identificar els sospitosos, la policia va comprovar que els marcs d’algunes portes l’accés als blocs de pisos presentaven marques de forçament fets probablement amb una palanca.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar diversos estris susceptibles de ser utilitzats per forçar portes d’habitatges, una clau de porta manipulada, utilitzada habitualment en robatoris amb força a domicilis i un joc de claus d’un immoble. Davant les evidències els agents van detenir els tres homes per una temptativa de robatori amb força a interior de domicili.

El dia següent, mentre els tres arrestats es trobaven a disposició judicial, els investigadors van tenir coneixement que, hores abans de la seva detenció, s’havia produït un robatori amb força a l’interior d’un domicili al municipi de Vilanova i la Geltrú. Els autors s’havien endut diners en efectiu i una còpia de les claus de l’immoble i la porteria.

Els investigadors van constatar que es tractava dels mateixos individus. Els agents van comprovar in situ que el joc de claus intervinguts als detinguts corresponien al que havia estat sostret en el domicili violentat, motiu pel qual també van quedar detinguts per aquest robatori.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó de dos dels arrestats i la llibertat amb càrrecs del tercer.