Es busca l’autor d’un atropellament a Vilanova i la Geltrú

El conductor d'un vehicle es dona la fuga després d'envestir una vianant

0
6915
Imatge d'on ha tingut lloc l'atropellament. Cedida

Pocs minuts abans de les 22h de la nit d’aquest dimecres, el conductor d’un cotxe blau ha atropellat una vianant molt a prop de l’encreaumanet entre l’Avinguda Jaume Balmes i el Carrer de l’Estany de Vilanova i la Geltrú.

La víctíma que ha resultat ser una menor d’edat, ha estat ràpidament atesa per una ambulància dels Serveis Mèdics i posteriorment traslladada a l’Hospital de Sant Camil. Segons ha pogut saber aquest mitjà, a hores d’ara, la vida de la víctima no correria perill, però sí que presentaria diferents traumatismes a l’esquena i a les extremitats superiors.

El vehicle que s’ha donat la fuga després d’haver envestit a la menor, ha estat fotografiat per diferents testimonis dels fets i assenyalen que portaria el far, el para-xocs i les finestres laterals del davant malmeses com a resultat de l’impacte. Així mateix, relaten que el conductor s’hauria saltat el semàfor en vermell i que després de cometre l’atropellament, hauria fugit fent marxa enrere fins al carrer de l’Estany.

Segons ha informat la Polícia Local s’ha donat inici a una investigació que té com a finalitat enxampar al conductor del vehicle.

FER UN COMENTARI