Es busca l’autor d’un atropellament a Vilanova i la Geltrú

El conductor d'un vehicle es dona la fuga després d'envestir una vianant

Imatge d'on ha tingut lloc l'atropellament. Cedida

Pocs minuts abans de les 22h de la nit d’aquest dimecres, el conductor d’un cotxe blau ha atropellat una vianant molt a prop de l’encreaumanet entre l’Avinguda Jaume Balmes i el Carrer de l’Estany de Vilanova i la Geltrú.

La víctíma que ha resultat ser una menor d’edat, ha estat ràpidament atesa per una ambulància dels Serveis Mèdics i posteriorment traslladada a l’Hospital de Sant Camil. Segons ha pogut saber aquest mitjà, a hores d’ara, la vida de la víctima no correria perill, però sí que presentaria diferents traumatismes a l’esquena i a les extremitats superiors.

El vehicle que s’ha donat la fuga després d’haver envestit a la menor, ha estat fotografiat per diferents testimonis dels fets i assenyalen que portaria el far, el para-xocs i les finestres laterals del davant malmeses com a resultat de l’impacte. Així mateix, relaten que el conductor s’hauria saltat el semàfor en vermell i que després de cometre l’atropellament, hauria fugit fent marxa enrere fins al carrer de l’Estany.

Segons ha informat la Polícia Local s’ha donat inici a una investigació que té com a finalitat enxampar al conductor del vehicle.