Els Mossos detenen els autors d’un butró en un establiment de Vilanova i la Geltrú

El lladre amb l’ajuda de la seva còmplice, la seva parella sentimental, havia accedit al bar realitzant un forat en una claraboia de plàstic i havia utilitzat una corda per despenjar-se, des d’una alçada de cinc metres

Imatge cedida per Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Garraf van detenir, el dimarts 29 d’octubre, un home i una dona, de nacionalitat romanesa, de 22 i 23 anys i veïns de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, com a presumptes autors d’un butró en un bar del municipi de Vilanova i la Geltrú.

La investigació es va iniciar uns dies abans, concretament el 25 d’octubre, quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força, cap a les sis de la matinada i es trobava tancat al públic, a un bar del municipi de Vilanova i la Geltrú. L’autor dels fets, amb l’ajuda del seu còmplice, havia accedit pel sostre de l’establiment, fent un forat a una claraboia de plàstic i havia utilitzat una corda per despenjar-se, des d’una alçada d’uns cinc metres. El lladre havia aconseguit endur-se un got amb els diners d’un lot de nadal i dos mòbils.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els investigadors van aconseguir identificar els dos presumptes autors, un home i una dona, parella sentimental i sense antecedents policials previs.

Finalment, el 29 d’octubre, els investigadors van detenir-los al mateix municipi dels fets.

L’arrestada, que va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, resta a l’espera que la citi el jutge. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.