Dues persones detingudes per ocupar un habitatge de propietat municipal a Sant Pere de Ribes

La Policia va rebre l’avís de la central d’alarmes de seguretat en activar-se el dispositiu instal•lat a l’interior de l’habitatge

0
538
Imatge de l'habitatge ocupat. Foto: Aj. SPDR

La Policia Local de Sant Pere de Ribes va frustrar l’ocupació d’un pis de propietat municipal gràcies a l’alarma de seguretat instal·lada a l’interior de l’habitatge. Arran d’aquesta intervenció policial les dos persones ocupants van quedar detingudes com a presumptes autores de delictes d’usurpació d’habitatge i danys materials.

La detenció es va fer el dissabte 20 de juliol, al voltant de les 14 h. La Policia Local va rebre un avís des de la central d’alarmes després que s’activés un dels dispositius instal·lat a l’interior de l’habitatge propietat de l’Ajuntament, que aviat serà posat a disposició de les persones que requereixen un lloguer social.

Dues patrulles van acudir al lloc dels fets i van comprovar que una de les finestres estava forçada, havent estat retirada per la força la planxa metàl·lica que la protegia, així com la reixa de seguretat. Els agents van sorprendre a l’interior de l’habitatge dos homes joves, K.K.H., de 22 anys, i H.K., de 25 anys, aquest últim amb antecedents per robatoris amb força a Vilanova i la Geltrú. Cap dels detinguts va poder acreditar un domicili habitual.

La brigada de Serveis de l’Ajuntament va procedir a assegurar la finestra a fi i efecte d’evitar una nova ocupació.

 

FER UN COMENTARI