Detingut un veí dues vegades en menys de 24h per desordres continuats a la Plaça Catalunya de Ribes

Estava incomplint una ordre judicial segons la qual té prohibit apropar-se a la plaça de Catalunya per un presumpte delicte d’amenaces i desordres públics

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha detingut aquest passat 1 d’agost a les tres de la matinada un veí del municipi que estava incomplint una ordre judicial segons la qual té prohibit apropar-se a la plaça de Catalunya, com a conseqüència d’un presumpte delicte d’amenaces i desordres públics comesos pel mateix detingut una setmana abans.

La persona detinguda, que respon a les inicials A. E., ha passat a disposició judicial el mateix dimecres. Després de quedar-ne en llibertat, però, a la nit ha tornat a incomplir l’ordre judicial que no li permet apropar-se a aquest indret de la població pels seus reiterats aldarulls i desordres, motiu pel qual ha tornat a ser arrestat. En menys de vint-i-quatre hores, la Policia Local de Sant Pere de Ribes l’ha detingut, així doncs, en dues ocasions. Es dóna el cas que aquesta persona és coneguda pels agents municipals i pel propi veïnat per les seves contínues trifulgues i conflictes que ocasiona a la zona de la plaça de Catalunya.