Denuncien una agressió sexual a una veïna de Vilanova quan tornava de matinada després del ball del Comparser del Carnaval

Un home la va amenaçar amb una arma blanca per robar-li diners i després li va fer tocaments

0
1265
Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a una veïna de Vilanova i la Geltrú quan tornava a casa, de matinada, després del ball del Comparser de diumenge de Carnaval. L’entitat local Bullanga Feminista ha denunciat públicament que un home va assaltar la víctima a l’altura del carrer Providència al voltant de les 5 h de la matinada. Segons relata l’entitat, l’agressor va amenaçar la noia amb una arma blanca per robar-li els diners que duia a sobre i tot seguit li va fer tocaments de caire sexual. Bullanga Feminista fa una crida a aportar qualsevol informació relacionada amb aquests fets i reclama “no escatimar esforços ni recursos per acabar amb la impunitat de les agressions”.
Aquest és el segon any consecutiu que es produeix una agressió sexual a Vilanova durant la setmana de Carnaval. L’any passat, tres nois van agredir en grup una noia després del ball del Vidalot la matinada de dimarts a dimecres. Pocs dies després, la policia identificava tres menors com a presumptes autors dels fets.

FER UN COMENTARI