Els CDR aixequen les barreres del peatge de la C-32 entre Castelldefels i Sitges

L'acció ha durat prop de mitja hora i els conductors han passat sense pagar en sentit Barcelona. Els Mossos d'Esquadra no han intervingut.

Els Comitès de Defensa de la República han aixecat aquest dilluns 2 d’abril, les barreres del peatge de la C-32 entre Castelldefels i Sitges, en una acció que ha durat prop de mitjà hora.
Al voltant de les 17 hores, diverses persones han accedit al peatge de Vallcarca i han arrencat les tanques que controlen el pas dels vehicles, segons ha informat Abertis. La concessionària ha contactat amb els Mossos d’Esquadra, que han enviat patrulles en aquest punt però no han intervingut. Segons han informat, han fet tasques de prevenció perquè els aldarulls no anessin a més. A hores d’ara el peatge ja funciona amb normalitat.
Des del perfil de Twitter del CDR Begues han difós un vídeo on s’observa diverses persones amb les cares tapades facilitant el pas dels vehicles i cobrint les càmeres que identifiquen els vehicles amb bosses.

Aquest tipus d’accions ja es van repetir aquest diumenge en peatges de l’AP-7 i la C-16 en el marc d’una una crida a no pagar els peatges en l’operació tornada de Setmana Santa per part dels Comitès de Defensa de la República.