Atacs a la seu del PSC de Vilanova i la Geltrú

Durant les últimes hores la seu del Partit Socialista de Vilanova i la Geltrú ha sigut víctima de diferents actes vandàlics

Segons mostren les imatges facilitades pel propi partit al seu compte de Twitter, els actes comesos durant les matinades d’ahir i d’avui van des de pintades d’estelades amb els lemes “Mai més dormireu tranquils”,  “Us ha arribat la primavera” , fins al trencament de les diferents vidrieres del local de la Plaça Peixateria.

En declaracions oficials, la regidora socialista de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gisela Vargas, condemna aquestes agressions, demana respecte per tothom qui pensa diferent i per totes les opcions polítiques, i reitera l’ús del diàleg com a única eina possible capaç de desencallar la situació a Catalunya.

No són els primers actes vandàlics vers el Partit Socialista de Catalunya, ahir Terrassa i Tarragona  també reportaven diferents incidències a les seves seus. Totes elles tenen en comú la realització de pintades amb lemes semblants, la mateixa simbologia, la trencada de vidres i la nocturnitat.