VNG fomenta els tallers participatius per al Dia de la Mediació

La jornada, que parteix del visionat d'un film, s'ofereix en dues sessions: aquest dimecres 24 i el dimecres 31

El 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació, coincidint amb l’aniversari de l’aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa de la 1a Recomanació sobre mediació familiar.
En el marc de la celebració d’aquest Dia, el Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament de VNG convida a l’activitat participativa “Què hi puc fer? Taller per aprofundir en l’entramat de les relacions”.

A partir del visionat de la premiada pel·lícula argentina “El hombre de al lado”, coodirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat i que narra un conflicte entre veïns que sembla no tenir cap solució, es pretén aprofundir en la comprensió de les percepcions i la seva influència en la realitat que construïm. Una vegada finalitzada la pel·lícula, s’iniciarà un cinefòrum sobre alguns aspectes del film per entrar en la temàtica que permetrà treballar a partir de dinàmiques participatives.
Aquestes dinàmiques que es proposen tenen com a objectiu entrenar la mirada d’observació més enllà de les creences, valors i patrons propis.

El taller és gratuït i obert a tothom, i es proposa en dues sessions: aquest dimecres 24 i dimecres 31 de gener, de 18 a 20 h a la Sala Noble de la Casa Olivella.