"Un encierro", el Kahoot i 314 euros, protagonistes de l'Enterro de la Sardina de VNG

0
101
Imatge de l'enterro de la Sardina. Foto: Jordi Nieto

Com cada dimecres de Sendra, l’enterro de la Sardina posa el punt final al calendari d’actes oficials emmarcats dins el Carnaval vilanoví. Enguany, la Medusa ha estat l’entitat encarregada d’organitzar l’últim adéu al rei Carnestoltes en un acte que ha congregat a més d’un miler de persones.

A dos quarts de vuit de la tarda, la comitiva fúnebre sortia del Teatre Principal en una mena “d’encierro de Los Sanfermines”, on la caixa mortuòria amb les despulles del difunt eren empentades per una sèrie de corredors vestits de blanc amb un mocador vermell al coll que emulaven les tradicionals festes que tenen lloc a Pamplona, cada set de juliol.

Ja a la Plaça de la Vila, la lectura de les últimes voluntats del rei Carnestoltes ha donat lloc a una revisió dels comptes que han resultat amb un saldo positiu de 314 euros. A peu de tomba i abans de morir, sa Majestat ha organitzat un concurs interactiu on tothom que hi participés havia de respondre, a través del seu telèfon mòbil i del Portal Kahoot, nou preguntes vinculades al carnaval vilanoví.

D’aquesta manera, la persona que ha encertat totes les respostes en el menor temps possible, ha estat proclamada com a guanyadora del concurs i per tant heredera dels diners.