Torna la gimcana popular i solidària de Les Roquetes

Més de 250 infants d’entre 5 i 12 anys participaran en els diversos jocs que organitza l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes

Imatge de la darrera edició de la gimcana popular solidària de Les Roquetes. Cedida

Les Roquetes acollirà el dissabte 1 de juny, a les 16h, la Gimcana Popular de l’Agrupació de Balls Populars (www.facebook.com/gimcanapopularlesroquetes/) que aquest any arriba a l’onzena edició. Amb la participació dels nens i nenes de les escoles d’educació infantil i primària de les Roquetes, la rambla de Rafael Alberti serà el lloc de trobada a les 15.45h i des d’allà es farà la tradicional cercavila fins a arribar a la plaça del Llobregat, on es donarà el tret d’inici dels jocs a les 16 h.

La gimcana consistirà en 12 proves que hauran de superar els infants dels dos equips participants, el vermell i el verd, colors oficials de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes. Pel que fa a l’activitat, després de la cerimònia d’inauguració, tindrà una durada de més de dues hores, i una vegada conegut l’equip guanyador, es tancarà la celebració amb la tradicional batalla de 3.000 globus d’aigua.

Amb l’eslògan “Canviem una tarda de jocs per un quilo d’aliments” també es recolliran productes no peribles que es lliuraran dissabte mateix al Banc d’Aliments del municipi. Totes les persones participants, voluntàries i públic en general podran fer la seva aportació per així captar la major quantitat de productes possible.

Els i les alumnes d’entre 5 i 12 anys que estudien a les escoles de les Roquetes i vulguin participar poden inscriure’s fins al 30 de maig a les AMPA de les escoles on estan matriculats (AMPA Santa Eulàlia, AMPA Les Roquetes i AMPA Mediterrània). Els i les socis i sòcies de l’Agrupació de Balls Populars que no estudien en aquests centres escolars poden fer les inscripcions els dies 22 i 23 de maig, entre les 19.30 h i les 21 h, a la seu de l’Agrupació acompanyats d’un progenitor o tutor legal. La inscripció és limitada a 300 participants.

L’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes agraeix la col·laboració de tots els establiments, empreses i persones que han treballat per preparar aquesta celebració i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Fundació Banc dels Aliments, Unió de Comerciants de les Roquetes, AMPA Escola Santa Eulàlia, AMPA Escola Les Roquetes i AMPA Escola Mediterrània.