Torna el festival de tapes al mercat municipal la Sínia de Sant Pere de Ribes

Degut al seu èxit, s’aposta per fer-lo dues vegades a l’any, al juliol i al desembre

Després de l’èxit de l’edició que es va celebrar a l’estiu, a mitjan juliol, el pròxim dissabte 2 de desembre el Mercat municipal La Sínia tornarà a acollir el Festival de Tapes.

Per 7 euros les persones assistents que hagin adquirit el tiquet podran degustar 5 consumicions diferents, bé siguin tapes o beguda. Enguany, com a novetat destacada, també s’oferiran supertapes individuals a 2 euros. La compra anticipada de tiquets es pot fer al mateix mercat durant el mes de novembre i fins al dia de la celebració.

A diferència de la versió d’estiu, la festa gastronòmica d’aquesta època de l’any  començarà una hora i mitja abans, a les 19h, i s’allargarà fins a quarts d’onze de la nit.

Ubicat al carrer de Roger de Flor, 31, de les Roquetes el Mercat Municipal La Sínia va obrir les seves portes el mes de juny de 2011. Des de llavors i fins ara, al llarg de l’any es van organitzant diferents iniciatives de promoció i dinamització de l’equipament, com fires artesanals, celebracions o campanyes de Nadal, entre altres.