Susanna Griso entrevista a la mare de Laia, la menor assassinada a VNG

Sònia López, en la seva primera aparició televisiva, ha mostrat el seu ferm posicionament a favor de la presó permanent revisable

0
2180
Imatge durant la intervenció en directe de Sonia. Cedida

El programa “Espejo Público” d’Antena 3 conduït per Susanna Griso, ha entrevistat a Sònia López, la mare de Laia, la nena vilanovina de 13 anys assassinada en mans de Francisco López de 42 anys, el passat 4 de juny.

Sònia ha realitzat la seva primera intervenció en un plató de televisió, nou mesos després del tràgic succés, on ha mostrat el testimoni d’una mare absolutament consternada que reconeixia que després d’aquell dia se li va parar el món. La mare de la menor, que havia estat en contacte previ amb el periodista d’investigació i criminòleg, Nacho Abad, ha explicat com han estat aquests mesos i ha assegurat haver donat permís a la cadena per emetre imatges de la menor sense pixelar per fer mostra de la vida i l’alegria que transmetia la mirada de la seva filla, “una vida que injustament li van arrabassar quan tot just començava a viure” ha aclarit, la mare.

Durant la seva intervenció, una Sònia totalment emocionada, ha relatat amb tota mena de detalls com va ser el minut a minut d’aquell fatídic dilluns, mentre que en tot moment, s’ha referit a l’assassí de la seva filla com a “el monstre”.  La vilanovina, que ha admès estar sota tractament terapèutic, ha afirmat que la seva vida ha canviat dràsticament i que els únics objectius que té a hores són el de trobar les  forces  necessàries per continuar educant al seu fill de quinze anys perquè sigui una bona persona i que no guardi cap mena de rancor, a més del de fer justícia per la seva filla.

Ha estat precisament en aquest moment, quan el col·laborador del programa, Nacho Abad, li ha preguntat quin és el seu posicionament en el debat sobre la presó permanent revisable. Sònia ha mostrat el seu ferm posicionament totalment a favor d’aquesta condemna i ha assenyalat que: “molta gent pensa que els pares que som víctimes de l’assassinat d’un fill o una filla ho demanem per venjança, doncs, potser sí que és així, però el que és evident és que tots aquests que maten a les seves parelles, als fills,  o que són assassins de per si, no es podran reinserir mai a la societat”.

L’emotiu testimoni de la mare de la menor que ha commogut a Griso i a Abad i que l’han qualificat de mare coratge, ha confessat que molts cops, quan s’acaba el dia, es diu interiorment “ja queda un dia menys per estar amb tu, Laia”.

FER UN COMENTARI