Sitges reforça la neteja amb aigua i desinfectant als carrers

L’Ajuntament de Sitges ha intensificat la neteja amb aigua i productes desinfectants als carrers, voreres, baranes i zones freqüentades de la vila, com el Centre d’Atenció Primària (CAP), mercat, farmàcies o residències.

Des d’aquest dilluns la regidoria de Via Pública ha modificat els serveis de neteja viària i recollida de residus per adaptar-se a la situació derivada del coronavirus. Així, s’ha reforçat la neteja de contenidors, especialment en aquelles parts que tenen més contacte amb els usuaris (com ara les manetes o les tapes) i de determinades zones de pas amb l’objectiu d’evitar els contagis.

Seguint les indicacions de la Generalitat i de l’Estat, i per tal de permetre el confinament del major nombre possible d’operaris del servei de neteja i recollida de residus, l’Ajuntament ha reduït alguns serveis urbans.

En aquest sentit, des del servei es recorda que s’ha eliminat el sistema de recollida de mobles i trastos vells i que s’ha tancat la deixalleria, i es fa una crida a la ciutadania perquè no deixi residus fora dels contenidors, amb l’objectiu de tenir treballant al carrer només les persones indispensables per a la recollida de residus No obstant, per a urgències es pot demanar la recollida d’algun objecte voluminós puntualment a 938 94 75 25.