Sitges, contra el càncer de mama

Sitges se suma a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama amb l’organització de diversos actes que tindran lloc aquest dissabte i dimarts vinent

Imatge de l'església de Sitges il·luminada pel dia mundial contra el càncer de mama. Cedida

La façana de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla s’ha tornat a il·luminar de rosaper commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. La iniciativa forma part de les accions que l’Ajuntament de Sitges i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) han organitzat en motiu d’aquesta jornada amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància del diagnòstic precoç.

L’acte oficial que va tenir lloc dissabte, 19 d’octubre, a les vuit del vespre al Saló de Plens de l’Ajuntament, va comptar amb la participació del regidor de Salut Pública, David Martínez; i de la coordinadora territorial de l’AECC, Blanca Xifré. Tot seguit es procedirà a il·luminar l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de color rosa, una il·luminació especial que romandrà fins a mitjanit.

A més de l’acte institucional, l’Associació Espanyola Contra el Càncer va instal·lar, dimarts 22 d’octubre al matí una taula informativa al Cap de la Vila.