Sant Pere de Ribes organitza un concurs fotogràfic en motiu dels Indians

Es premiarà la imatge que obtinguí més ressò a Instagram

0
415
Imatge d'indianos. Foto: Aj. SPDRibes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha preparat un concurs de fotografia en motiu de la celebració del III Retorn dels Indians, la mostra de cultura indiana que busca realçar el patrimoni modernista dels americanos que van habitar al municipi. El certamen de fotografia es farà a través de la plataforma Instagram i s’hi podrà participar des del 3 fins al 5 de maig.

Hi haurà una única categoria. Es convida els i les participants a fer-se una foto individual o en grup vestits com autèntics americanos, amb l’estil i accessoris més autèntics que puguin trobar, tot portant posada roba de color blanc i detalls de l’època: cotó o lli blanc, barrets tipus Panamà de palla, armilles, faldilles llargues, mocadors de seda, para-sols, havans, etc., o a fer fotografies, a poder sense aplicar filtres, de les diferents activitats incloses al programa del III Retorn dels Indians i de la 14a edició de l’Agromercat, entre els dies 3 i 5 de maig. Sobretot que copsin l’ambient i els bons moments! L’autor o autora de la fotografia més votada rebrà com a premi dues entrades per al festival Sons Solers d’enguany, que se celebrarà el proper 12 de juliol a Finca Mas Solers.

Per poder participar-hi, caldrà seguir el perfil de Sant Pere de Ribes a Instagram i compartir una fotografia amb el hashtag #RetornIndians. El termini per participar serà del 3 al 5 de maig de 2019 i hi haurà temps per votar les fotografies fins al 12 de maig . El dia 20 de maig es donarà a conèixer la persona guanyadora del concurs, que serà la que obtingui més cors (equivalent a likes o “m’agrada”). Per tant, s’anima als i les concursants a viralitzar les seves fotos per aconseguir vots. No s’acceptaran aquelles fotografies que no compleixin els requisits que es demanen, ni qualsevol que pugui considerar- se ofensiva o que suposi la difusió de valors negatius com ara la xenofòbia, l’incivisme, etc. L’organització es reserva el dret de desqualificar les imatges que no s’ajustin als requisits.

El Retorn del Indians és un esdeveniment que engloba història, patrimoni, cultura i gastronomia. Durant tres dies, del 3 al 5 de maig, ofereix un ampli ventall d’activitats programades que guarden relació amb l’època dels indians o americanos de final del segle XIX i principi del XX amb la finalitat de donar a conèixer el llegat dels avantpassats que van marxar a fer les Amèriques.

FER UN COMENTARI