Sant Pere de Ribes celebra una nova edició de la Festa de la Gent Gran

La trobada es farà a la Carpa Revolució el dia 9 de març, a les 17h

El proper dissabte 9 de març, a partir de les 7 de la tarda, a la Carpa Revolució de Ribes se celebrarà la Festa de la Gent Gran 2019, l’esdeveniment anual adreçat a persones del municipi de 65 anys o més, pensionistes, jubilades i prejubilades. Enguany l’acte es farà a Ribes, atès que l’any passat es va celebrar a les Roquetes i la ubicació s’alterna entre un nucli de població i l’altre en cada edició. Per a les persones que vinguin de les Roquetes, l’organització posarà un servei d’autocar a la seva disposició.

La programació prevista inclou l’actuació de les corals dels Casals: la coral Rossinyol, de Ribes, i la Ginesta, de les Roquetes. Pel que fa el repertori, la Ginesta interpretarà “Yo vendo unos ojos negros”, una mescla de diferents sardanes tradicionals, la jota “La Sinda” i l’havanera “La rosa del port”. Replicarà la Coral Rossinyol amb l’havanera “Mariner de terra endins”, la popular portuguesa “El cha-cha-cha del tren”, el vals mariner “Oreneta Gentil” i la sardana “La puntaire”. Per acabar, les dues corals interpretaran de manera conjunta la famosa havanera “La bella Lola”. També hi haurà un homenatge als avis i àvies que compleixen 90 anys i berenar i ball per a tots els i les assistents. A més, es recolliran donatius que aniran destinats a col·laborar amb la Marató de TV3.

L’aforament de l’espai és limitat i per poder-hi assistir caldrà reserva prèvia. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 3 de març a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de Ribes i les Roquetes.