Primers actes de la setena edició de Temps de VI

Tot i que la Fira serà l'1, 2, i 3 de juny, en els darrers dies ja s'ha pogut gaudir d'innovadores experiències

A falta de pocs dies pel proper cap de setmana de l’1, 2 i 3 de juny, la setena edició de la Fira Temps de Vi ja escalfa motors amb tot un seguit d’activitats que combinen el vi, la gastronomia i una ubicació privilegiada marcada per la proximitat al Mediterrani.

Dissabte, es va donar el tret de sortida amb una de les activitats més esperades d’aquesta edició, La Primavera de Vins Penedès. L’acte, que va transcórrer per primera vegada en l’incomparable marc amb vistes al mar dels jardins del Xalet del Nin, va comptar amb la presència de la colla Castellers de Vilafranca, encarregats d’actuar abans de començar el maridatge realitzat per la DO Penedès amb vins, caves i  diferents propostes culinàries.

Ben lluny de deixar-ho  aquí, el passat dimarts 22 de maig a les 19h, més de  200 convidats es citaven a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, en una festa Afterwork on es duria a terme la  presentació  oficial al públic (sota invitació) de l’edició d’enguany.  La celebració,  que va finalitzar ja ben entrada la nit, va oferir la possibilitat de tastar molts dels productes que es podran trobar a la fira.

Serà el proper divendres 25 de maig, quan un grup reduït de vint persones podrà gaudir d’una sorprenent experiència, on es combinarà un tast de vins amb la degustació de diferents plats gastronòmics a l’interior d’una biblioteca. Una aposta innovadora que, com bé deia en la darrera entrevista un dels coorganitzdors de la Fira, Carles Carbonell, permet fusionar el vi, la gastronomia i la cultura.