Olivella a punt per celebrar la setmana de la Gent Gran

La Setmana de la Gent Gran enguany arriba a la 15a edició

0
264

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olivella ha preparat un programa d’activitats per celebrar la Setmana de la Gent Gran que enguany arriba a la 15a edició amb una visita cultural i concursos.

Així doncs, dijous 19 de juliol es farà una visita cultura gratuïta al Museu Cau Ferrat i el Palau Maricel de Sitges. Les inscripcions es poden fer a la OAC fins el 17 de juliol. El trasllat fins a Sitges anirà a càrrec de cada participant.

Divendres 20 de juliol a les 18h al Casal de la Gent Gran, sessió de bingo especial, premiat amb un sopar per a dues persones al Pa Torrat.

Dissabte 21 de juliol al Casal Municipal de la Gent Gran se celebrarà el 9è Concurs de truites. A les 16h es farà la presentació de les truites, a les 17:30h començarà el concurs i a les 18:30 es farà el lliurament dels premis (un sopar per a dues persones al Restaurant Les Piques, per al primer premi i una panera amb productes de proximitat de la Masia La Fassina per al segon classificat). Així mateix, a la mateixa hora també se celebrarà el 8è Concurs de pastissos amb un 1r premi consistent en un sopar per a dues persones al Restaurant Les Piques i un xec regal per valor de 40€ a la Rostisseria l’Assador per al segon classificat.

Un cop finalitzats els concursos hi haurà tast de les truites i pastissos participants i ball i animació.

Les inscripcions i entrega de les bases dels concursos estaran disponibles a l’OAC abans del dia 17 de juliol.

Per acabar el diumenge 22 de juliol a partir de les 13h al CRM El Ganxo, Diada de la Gent Gran, amb parlaments i proclamació del padrí i la padrina 2018 a càrrec de l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo i el regidor de serveis socials i gent gran, Josep Maria Bayarri. Posteriorment hi haurà el lliurament de premis dels tornig de parxís, dominó i remiro i a les 14h dinar i ball amb el duet Passion. El dinar és exclusiu per al es persones grans d’Olivella (a partir de 60 anys) i les seves parelles i tindrà un cost de 6 euros per persones empadronades a Olivella i 12 per les persones no empadronades. Les inscripcions es poden fer a l’OAC abans del 17 de juliol.

FER UN COMENTARI