Octubre de cinema a Vilanova i la Geltrú

El mes d'octubre tornen les sessions del Cineclub Sala 1, que se sumen a l'oferta del Documental del mes, el Cicle Gaudí i els Docs for action al Principal, i a l'oferta del Catòlic

El Teatre Principal ha presentat la seva cartellera de cinema per al mes d’octubre. Un mes en que el Cineclub Sala 1 torna a programar un film setmanal, els dimarts a dos quarts de nou del vespre, en versió original subtitulada.
Dimarts 3 d’octubre és el torn de “Manchester frente al mar”, guanyadora dels Oscar a millor actor i millor guió original.
Dimarts 10, “Tenemos que hablar de Kevin”, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Després de la projecció es farà un cinefòrum sobre salut mental.
Dimarts 17 es podrà veure “Tres recuerdos de mi juventud”, dimarts 24 “Get out”, i dimarts 31, “En la Vía Láctea”.
El Cineclub Sala 1 ofereix una novetat per a que tothom qui ho vulgui pugui provar un mes de Cineclub per 6 euros. En els mesos d’octubre i novembre, s’aplicarà un descompte del 50% en la quota de les noves altes de socis. Aquest descompte s’aplicarà automàticament en la primera mensualitat. Amb aquesta iniciativa, es vol apropar l’experiència del Cineclub a nous espectadors, sense cap compromís de permanència.

El cicle Docs for action porta al Principal divendres 6 d’octubre, també a les 20.30 h, “This changes everything”, en versió original subtitulada en castellà.

Pel que fa al Documental del Mes, es podrà veure “La promesa” dimecres 11 a les 20.30 h, subtitulada en català.

I, finalment, el Cicle Gaudí projectarà “Estiu 1993” dijous 19 d’octubre a les 20.30 h.

Aquesta oferta se suma a la de la cartellera de cinema del Círcol Catòlic, que podeu consultar a la web. A partir d’ara, les pel·lícules del catòlic es projectaran en versió original subtitulada.

Preus
Cineclub Sala 1: socis, 12€ el mes / no socis, 6€ la sessió. Presentant l’entrada de l’última sessió del Cicle Gaudí s’obté un descompte, i l’entrada costa 4,5€. Documental del Mes: 3€. Gratuït per als socis de Sala 1.
Cicle Gaudí: 4,5€ / 3€ amb el Carnet Jove, els socis de Sala 1, els aturats, jubilats i majors de 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / En el cas de ser soci del Club La Vanguardia, s’obté un 2×1 en les entrades.
Docs for action: 5€.
Círcol Catòlic: socis, 6€ / no socis. 7€.

Venda d’entrades 
Cicle Gaudí i El Documental del Mes: 30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat
Cineclub Sala1: 30 minuts abans a la taquilla.
Docs for action: 30 minuts abans a la taquilla.
Círcol Catòlic: 1h abans a la taquilla.

Podeu consultar la cartellera aquí