Obert el període de sol·licituds per ser entitat col·laboradora del programa d’activitats d’educació en el lleure

Les entitats organitzadores es van reunir dijous amb representants municipals per conèixer les principals novetats per l'estiu 2018.

Les entitats organitzadores d’activitats d’educació en el lleure que vulguin ser incloses en els procediments de comunicació i que vulguin oferir places subvencionades a les famílies des de l’Ajuntament per a col·laborar a la campanya d’estiu 2018, al municipi de Vilanova i la Geltrú, han de fer la seva sol·licitud del 19 al 2 d’abril. (enllaç tràmit)

Aquest tràmit és una de les novetats que la Regidora de Joventut, Infància i Adolescència, Blanca Albà, va donar a conèixer a una quarantena de representants d’entitats organitzadores, en el decurs d’una trobada celebrada dijous. Una sessió en la qual els assistents també van ser informats dels nous procediments i normativa per enguany.

Un cop coneguda tota l’oferta d’activitats per aquest estiu, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú editarà un llibret que es distribuirà a infants i joves mitjançant els seus respectius centres educatius, i que també es podrà consultar en format digital al web municipal www.vilanova.cat. Això permetrà que les famílies puguin fer la corresponent inscripció, segons el calendari de cada entitat organitzadora.

En paral·lel a les inscripcions, l’ajuntament obrirà el termini perquè les famílies que reuneixin els requisits puguin demanar les subvencions per tal que els seus fills/filles puguin participar de les activitats d’estiu. Les sol·licituds s’hauran de tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de VNG, del 7 al 18 de maig.