Nova Festa de germanor dels Casals de la Gent Gran a Sant Pere de Ribes

Aquesta vegada l’escenari serà el Casal de les Roquetes i, com sempre, tindrà lloc de 17 a 20 hores amb música, berenar i ball

0
276

La segona trobada d’aquest any dels casals de la gent gran del municipi arriba al novembre i aquest cop tindrà lloc a les instal·lacions que l’any passat es van estrenar del Casal de les Roquetes, al carrer de Roger de Flor, números 53-55.  La festa de germanor tindrà lloc, en concret, el proper dissabte 10 de novembre, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, i es disposarà una vegada més de servei gratuït d’autocar per a les persones assistents que s’hagin de desplaçar des del nucli de Ribes. Hi haurà, com és habitual en aquests esdeveniments, actuació musical, berenar i ball. En aquesta ocasió els encarregats d’amenitzar-lo seran els del Duo Tamy.

Com que les places són limitades, per poder-hi participar cal inscriure-s’hi abans del 7 de novembre a les consergeries dels dos Casals. Ara bé, com acostuma a passar, atès que l’aforament és limitat, es poden haver venut abans del darrer dia del termini obert. El preu torna a ser de dos euros i hi són convidades totes les persones majors de 65 anys, pensionistes i jubilats o prejubilats.

La festa de germanor que se celebra des de fa sis anys dues vegades l’any, a la primavera al casal de la gent gran a Ribes i ara a la tardor al de les Roquetes, i congrega any rere any prop d’unes 150 persones. L’activitat que promou l’envelliment actiu i el contacte entre les persones grans està organitzada per les Juntes dels Casals, amb la col·laboració de l’empresa SENFO, que n’és la concessionària, i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

FER UN COMENTARI