Nou espai per dipositar el cartró comercial al parc de Ribes Roges

Al costat dels contenidors hi ha una zona delimitada per deixar el cartró comercial prèviament a la recollida concertada de l'empresa d'inserció social Formació i Treball

Imatge del nou espai. Foto: Aj. VNG

La Regidoria de Serveis Viaris de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha senyalitzat un espai delimitat per dipositar el cartró comercial a la zona del parc de Ribes Roges. Els contenidors soterrats situats davant del passeig del Carme a la banda del parc és el lloc indicat per a que els establiments comercials deixin les restes de cartró que posteriorment recull l’empresa d’inserció social Formació i Treball. Per evitar l’acumulació de cartró en un lloc singular al bell mig de la façana marítima, s’ha generat aquest nou espai on cal dipositar les restes de cartró.

Per tal d’aconseguir una façana marítima neta i sense deixalles fora dels contenidors, s’ha informat als establiments de la nova iniciativa recomanant-los que dipositin els residus 30 minuts abans del pas del servei de recollida, que es realitza a les 15 h.

El servei de recollida de cartró comercial que realitza l’empresa d’inserció social Formació i Treball és un servei gratuït porta a porta de recollida del cartró comercial als establiments que prèviament ho hagin sol·licitat.