Nens i nenes de la comarca presenten els seus projectes de recerca al Congrés de la Ciència

Alumnes d'infantil i primària de 17 escoles, 14 de vilanovines, han participat aquest curs en aquest programa pedagògic

0
275
Imatge d'obertura del 14è Congrés de la Ciència. Cedida

Des d’avui i dins aquest divendres, 24 de maig, la Sala d’actes de la UPC de Vilanova i la Geltrú acull el 14è Congrés de Ciència. Tal com indica el lema d’aquest esdeveniment, “Els infants, protagonistes de la Ciència”, els participants són els grups d’alumnes d’Infantil i Primària de diverses escoles de la comarca, que han realitzat projectes de recerca durant el curs. Durant tota la setmana presentaran les conclusions de les seves investigacions.

A primera hora del matí s’ha inaugurat aquesta 14a edició, amb presència de representants de les institucions implicades: l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; de la directora adjunta dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat, Judith Barbacil; el cap del Servei TIC de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria, David Raya; la gerent de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, Maria Alias, i el coordinador del congrés, en nom del Centre de Recursos Pedagògics del Garraf, Xavier Planas. En els propers dies hi seran també la regidora d’Educació vilanovina i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, i les alcaldesses d’Olivella i de Canyelles.

A la primera jornada hi han participat grups classe de les escoles Ginesta, Divina Providència i El Cim. En els propers dies exposaran els seus projectes els investigadors de les escoles Santa Teresa; Pompeu Fabra; l’Arjau; l’Aragai; Volerany; Ítaca; Sant Bonaventura; Pia; Cossetània, Canigó i Sant Jordi, de Vilanova i la Geltrú. I també les escoles El Morsell, d’Olivella; Sant Nicolau, de Canyelles, i Riera de Ribes, de Sant Pere de Ribes.

FER UN COMENTARI