Més de 500 persones van gaudir de la I Jornada Gastronòmica del Peix i Marisc de Vilanova i la Geltrú

L'acte va comptar amb la presència de la consellera Teresa Jordà i del xef Oriol Castro que va realitzar un showcooking a l'edifici de la subhasta del peix

0
295
Imatge del vermut popular, a la Llotja, dissabte al migdia. Foto: Aj. VNG

Més de 500 persones van participar a la I Jornada Gastronòmica del Peix i el Marisc de Vilanova i la Geltrú, que es va celebrar a la Llotja del Peix de la ciutat. L’acte, organitzat per la Confraria de Pescadors amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona, va comptar amb la presència de la Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, que abans va ser rebuda a l’Ajuntament per l’alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, i un bon nombre de regidores i regidors del nou consistori. La Consellera va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament, i després d’una breu reunió amb l’alcaldessa, es van dirigir cap a la Llotja per presenciar el showcooking que el reconegut Xef del restaurant “Disfrutar Barcelona”, Oriol Castro, va oferir al centre de l’edifici de la subhasta del peix.

El showcoocking formava part de la programació de la Jornada que ja s’havia posat en marxa al migdia amb la celebració d’un vermut popular a La Llotja del Peix de Vilanova. Aquest acte va comptar amb la col·laboració de Temps de Vi, Patates Piqué i la Vermuteria Canalla.

El sopar, tot i que va patir a l’inici algunes estones de pluja, es va desenvolupar amb total normalitat i a cobert. Es van poder degustar cinc plats, realitzats pels mateixos pescadors, com va ser la Gamba, llagostí i escamarlà de Vilanova sobre llit de sal Maldon; la degustació de Tastets de Sushi de tonyina vermella de Vilanova; la Cassoleta tradicional de sípia a la bruta; les Sardines de Vilanova a la brasa; i el Tastet de pota de pop de Vilanova a la planxa amb un toc d’oli d’oliva D.O Siurana. Els vins que van acompanyar la vetllada van ser seleccionats per Temps de Vi.

FER UN COMENTARI