Més accions del Pla de millora d’eixos comercials de VNG

La millora de la cruïlla entre el carrer de Sant Pere i Comerç, darrera intervenció d'aquest pla, que preveu una inversió de quasi 300.000 euros

Imatge de les obres. Foto: Aj. VNG

El Pla de millora d’eixos comercials, que contemplava un total de 8 actuacions i una inversió de 300.000 euros en el període 2018-2019, aborda una nova fase amb la intervenció a la cruïlla entre els carrers del Comerç i de Sant Pere. Les obres d’arranjament i substitució del paviment malmès per peces de pedra natural s’han iniciat aquest dilluns i finalitzarà el 18 de maig.

Alhora aquest mateix dilluns també s’ha obert al trànsit de vehicles la cruïlla del carrer de Miguel de Cervantes amb la rambla Principal, intervenció que també formava part del Pla de millora d’eixos comercials i que s’ha estat executant durant les darreres setmanes.

Entre les millores realitzades des del 2018 destaca les actuacions realitzades als eixos: Aigua/Santa Anna; Caputxins/Sant Sebastià i rambla Principal/Tetuan, entre d’altres. A més a més, mitjançant aquest Pla de millora dels eixos comercials també s’ha renovat el mobiliari urbà, substituint els bancs de la rambla Principal, entre l’avinguda de Francesc Macià i la plaça de les Neus.

Un pla que continua en execució

Des de la posada en marxa del Pla de millora d’eixos comercials s’ha invertit gairebé 180.000 euros en les diferents accions que preveu el document. Per poder finalitzar la totalitat dels eixos previstos caldrà substituir o reparar les peces malmeses de la rambla Principal, arranjar el paviment de la plaça de Soler i Carbonell fins al carrer del Vapor, del carrer dels Escolapis així com també intervenir per millorar el pas sota la via de la rambla de la Pau.