Mas Trader pateix una apagada de més de 10 hores

Des de la una del migdia fins a les onze de la nit del divendres 7 de desembre, el centre de la urbanització cubellenca va estar sense subministrament elèctric a causa d'una avaria

Imatge dels tècnics d'Endesa realitzant les tasques de reparació a Mas Trader. Foto: Cedida

Durant la jornada de divendres, una avaria produïda a la xarxa de subministrament elèctric de mitjà tensió d’Endesa a la urbanització de Mas Trader a Cubelles, va deixar sense llum a bona part dels abonats durant quasi deu hores.

Segons ha pogut saber La Ciutat del Garraf, diferents veïns varen haver de marxar dels seus domicilis pel fet de trobar-se sense calefacció, mentre que els tècnics d’Endesa asseguraven que l’estat en què es troba el cablejat de la zona està obsolet i requereix noves inversions per a un millor funcionament de la línia.

Per la seva part, l’Ajuntament de Cubelles emetia tres tuits, un primer a dos quarts de sis de la tarda, quasi cinc hores més tard que es produïssin les primeres incidències, i on exposava quina era l’abast de l’avaria i l’afectació que aquesta tenia en els repetidors de ràdio i televisió.

La segona piulada arribava a tres quarts de deu de la nit i anunciava que l’avaria estaria resolta al voltant de les onze de la nit. El darrer tuit enviat des del compte del consistori cubellenc, va ser emès pocs minuts abans de la mitjanit, corroborant la publicació anterior i anunciant que l’avaria havia estat reparada.