L’Ajuntament de Sitges renovarà les escales mecàniques del pas soterrat

Les escales actuals es desmuntaran a finals de desembre i les noves entraran en funcionament el 20 de gener

L’Ajuntament de Sitges renovarà les escales mecàniques del pas soterrat que connecta el carrer Artur Carbonell amb la cruïlla de l’avinguda de les Flors i carretera de les Costes. El canvi arriba després de les incidències en el servei a causa dels actes de vandalisme reiterats contra el mobiliari, i amb la intenció d’oferir un servei millorat.

Segons la previsió dels treballs, les escales actuals es començaran a desmuntar el 22 de novembre i la instal·lació de les noves està previst per al 20 de desembre. L’objectiu final és que la nova instal·lació pugui entrar en funcionament el 20 de gener. El projecte està dotat amb  200.000 euros de pressupost.

Per acabar de renovar els serveis de mobilitat del pas soterrat, l’Ajuntament treballa paral·lelament amb la renovació dels ascensors, un servei pensat per a les persones amb dificultats en la mobilitat personal.

El pas soterrat compta actualment amb dues rampes per a vianants, dues escales mecàniques i dos ascensors, uns per baixar al nivell de soterrament i els altres per pujar al nivell de la calçada novament.

L’Ajuntament de Sitges està treballant amb una millora integral de la zona. El passat agost es va fer una pintura mural amb motius al·legòrics de Sitges de la mà de l’artista urbà Òscar Garcia i el dissenyador gràfic Daniel Rodríguez, en el marc d’un projecte per dignificar sis ponts de la vila.