L’Ajuntament de Canyelles manté la bonificació social per al transport públic

S’aplica als beneficiaris del carnet unipersonal T3G per facilitar l’accés al transport públic de diversos col·lectius

Imatge de les targetes. Foto: Aj. Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles manté les bonificacions socials al transport públic en el marc del projecte T3G. Tot i l’increment de tarifa que Transports Metropolitans de Barcelona aplica des de principis d’any en els títols de transport, els beneficiaris del projecte T3G a Canyelles pagaran només 6 euros en adquirir la nova T-Casual (que substitueix la T-10) corresponent a una zona.

Projecte T3G per facilitar l’accés al transport públic

El projecte T3G l’impulsa l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Canyelles des de fa uns anys amb l’objectiu de facilitar l’accés al transport públic a diferents col•lectius de ciutadans com els pensionistes o les persones amb diferents graus d’incapacitat. És imprescindible, però, estar empadronat a Canyelles per poder optar aquesta bonificació, i identificar-se amb un carnet d’ús unipersonal: la targeta T3G. Actualment són unes 250 les persones que disposen d’aquesta targeta T3G.

Amb aquest servei, l’Ajuntament subvenciona amb gairebé el 50% el títol de transport unipersonal multi viatge T-Casual 1 zona per als desplaçaments de la línia d’autobusos Vilanova i la Geltrú-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca del Penedès.

Aquesta bonificació es pot sol·licitar a l’Ajuntament de Canyelles, on s’ha de complementar una instància fent-ne la sol·licitud i adjuntar la documentació sol·licitada. Si es compleixen els requisits establerts, es fa entrega del títol de transport, un cop el ciutadà ha abonat els cinc euros que li corresponen pagar. Se subvenciona un màxim d’una targeta multi viatge al mes.

Millorar i facilitar la mobilitat dels ciutadans és un dels objectius del govern canyellenc amb la posada en marxa i manteniment d’aquesta línia d’ajuts. L’Ajuntament fa un gran esforç per assumir part del cost d’aquest servei i bonificar els ciutadans perquè en puguin fer ús. Una de les prioritats de l’equip de govern és donar més i millors serveis als ciutadans. I també seguir oferint importants bonificacions i ajuts per facilitar l’accés a determinats serveis com el de transport públic.

Qui pot ser beneficiari del servei T3G?

Persones majors de 65 anys, empadronades a Canyelles.

Persones amb discapacitat igual o superior al 33%, empadronades a Canyelles.

Persones amb grau i nivell de dependència reconeguts, empadronades a Canyelles.

Persones amb incapacitat permanent absoluta, empadronades a Canyelles.

Persones pensionistes per jubilació, menors de 65 anys, empadronades a Canyelles.