L'Ajuntament de Canyelles comença a distribuir les targetes moneder per a garantir els ajuts de menjador escolar

El Departament d’Educació ha fet arribar aquest mateix dimarts una part de les targetes corrersponents al municipi i des de Serveis Socials ja s’estan començant a repartir entre les famílies. A mesura que vagin arribant, l’Ajuntament de Canyelles les seguirà lliurant a les famílies.
Aquestes targetes moneder per als ajuts de menjador es lliuren a les famílies amb infants  becats amb aquests ajuts per garantir la seva alimentació bàsica mentre les escoles estiguin tancades.
Les targetes es poden utilitzar a les botigues d’alimentació i queviures. Són vàlides durant un any
Cadascuna de les targetes disposa d’un codi d’identificació per relacionar-les amb cadascun dels infants beneficiaris de l’ajut.
[2020 03 targetesmenajdor]COM FUNCIONA?
*   Per als alumnes beneficiaris d’ajuts de menjador la targeta té una càrrega inicial de 40 euros que correspon a 4 euros per dia.
*   La targeta permet gastar, com a màxim el saldo que hi ha carregat.
*   Si el període d’alarma s’allarga, es farà una recàrrega automàtica. És per això que cal conservar la targeta.
*   La targeta es pot fer servir mentre els centres estiguin tancats.
*   Permet comprar a tots els comerços d’alimentació  amb datàfon, on s’opera amb targetes de crèdit/dèbit.
*   La targeta és per a compres en establiments d’alimentació per a aliments bàsics que no inclou begues ensucrades, passtisseria…
DUBTES I INCIDÈNCIES
*   Per a qualsevol dubte, truqueu a l’Ajuntament de Canyelles (93 897 30 11) o contacteu amb Serveis Socials municipals (serveissocials@canyelles.cat<mailto:serveissocials@canyelles.cat>)
*   Si a l’hora de comprar surt Codi error 104, es tracta d’una errada relacionada amb la classificació del comerç, perquè potser no és d’alimentació.
*   CaixaBank (entitat que ha emès les targetes)a té un telèfon d’Atenció al Client, al qual els usuaris es poden adreçar per resoldre qualsevol incidència. És el 900 404 090