La XXV Jornada del Parc Infantil de Trànsit, organitzada per la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, se celebrarà aquest dissabte

Hi participaran 80 alumnes de 6è de primària en representació dels centres educatius de la ciutat

0
181
Imatge del parc infantil de trànsit de VNG. Cedida

Aquest dissabte 25 de maig se celebrarà la XXV edició de la Jornada del Parc Infantil de Trànsit. Una activitat que serveix de cloenda a les classes d’Educació Viària que durant el curs escolar imparteixen dos agents de la Policia Local, als centres educatius de la ciutat.

Durant el curs 2018-2019 han rebut formació un total de 2.857 alumnes, dels quals 1.924 han estat alumnes de primària i 806 alumnes de secundària, així com 127 alumnes del Centre de Formació IMET, TEGAR, i MENA del Molí de Mar.

A més de les classes teòriques, al llarg del curs s’han dut a terme 29 jornades educatives al Parc Infantil de Trànsit de la plaça de la Sardana, en les quals hi ha participat 641 nois i noies de 6è de primària i 45 menors del centre del Molí de Mar.

De tots els participants s’han seleccionat els 80 alumnes que han destacat en conducció segura i responsable, perquè participin en la jornada de dissabte, en representació del seu centre educatiu. La Jornada començarà a les 9 del matí amb les activitats teòrico-pràctiques i finalitzarà al voltant de les 12 del migdia amb el lliurament de premis, que es farà al Centre Cívic de La Sardana.

FER UN COMENTARI