La Policia Local de VNG reforça la campanya de seguretat als comerços durant el Nadal

L'objectiu és proporcionar als comerciants consells i recomanacions per evitar furts dins els seus establiments

0
81
Imatge de la Policia Local de VNG als establiments. Foto: Aj. VNG

Un any més amb l’arribada del Nadal, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú porta a terme la campanya de seguretat als comerços. Una acció, que té com a objectiu proporcionar als i les propietàries dels establiments de la ciutat diversos consells per evitar els furts que es puguin produir dins els seus comerços, així com altres mesures de prevenció davant possibles robatoris.

La campanya, que es va iniciar fa una setmana i s’allargarà fins al 5 de gener, es complementa amb un díptic on s’inclouen aquestes recomanacions.

Aquest matí, la regidora de Seguretat Ciutadana, Blanca Albà, ha valorat de manera molt positiva una campanya “que es realitza a les zones comercials on durant aquestes dates hi ha una major afluència de persones. Això ens permet reforçar la seguretat i a no perdre hàbits pel que fa a prevenció d’incidents”.

Una altra de les accions que, en matèria de seguretat, realitza la Policia Local de Vilanova és la campanya de prevenció de robatoris a persones grans, per tal d’evitar que siguin víctimes de robatoris quan surten de les entitats bancàries. “Valorem molt positivament aquesta acció que es va iniciar fa uns mesos i que ens ha permès identificar diverses persones sospitoses d’aquest tipus de delicte. Creiem que és una mesura que ens ha funcionat molt bé, i que la continuarem realitzant periòdicament”.

Blanca Albà ha explicat que si bé Vilanova i la Geltrú és una ciutat segura, la voluntat del govern és reforçar i dotar de més eines a la Policia Local, que actualment compta amb una plantilla molt justa, la qual assumeix una gran part de competències que no li són pròpies. “El pressupost aprovat dilluns contempla un increment de la partida destinada a seguretat, en la qual hi ha la convocatòria de 13 noves places, la compra de motos, cotxes i una furgoneta d’atestats”. Albà també ha recordat que una de les voluntats del govern municipal és poder construir la nova prefectura de la Policia Local dins aquest mandat.

FER UN COMENTARI