La policia local de Vilanova i la Geltrú incorpora sis nous agents

Ja han començat el període de tres mesos de pràctiques, i a principis d'any s'incorporaran a la plantilla

A partir d’aquest cap de setmana la Policia Local de Vilanova i la Geltrú comptarà amb sis nous agents, que avui han estat rebuts per la Regidora de Seguretat, Glòria Garcia; l’alcaldessa accidental, Olga Arnau; i el cap de la Policia Local, Dionís Ginés, a les instal·lacions de la prefectura.

Els sis nous agents van obtenir la plaça arran de la convocatòria d’oferta de treball de l’abril de l’any passat, en la qual es contemplava la contractació de 7 places d’agents de torn lliure i 2 places d’agent de mobilitat interadministrativa.

En aquest temps ja s’han incorporat 3 agents, i ara ho faran els 6 restants, després d’haver-se format a l’Escola de Policia de Catalunya. Les altes qualificacions que han rebut després dels 9 mesos de formació han estat molt celebrades per les regidores, que han recordat que “el fet que hagueu quedat entre els 30 primers i els 50 primers de la promoció demostren que sou els millors, i que passeu a formar part d’una plantilla amb grans persones i grans professionals, que demostra que els vilanovins i vilanovines estem en bones mans”.

Els agents iniciaran ara el corresponent període de tres mesos de pràctiques, i serà a principis d’any quan s’incorporin de manera definitiva al cos d’agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, plantilla que actualment compta amb un total de 74 agents i 20 comandaments.