La Guia Estiu Garraf jove 2018 ja es pot consultar

Aquesta guia recull l'oferta d'activitats d'estiu per a joves a tots els municipis de la comarca

0
462

Des d’aquesta setmana ja es pot consultar la Guia Estiu Garraf Jove 2018, on queda recollida l’oferta d’activitats que es fan durant l’estiu a Vilanova i la Geltrú, i al conjunt de municipis de la comarca, amb l’objectiu d’arribar als i les joves, principalment a partir dels 14 anys.

A les seves pàgines s’hi poden trobar les activitats municipals per a joves de totes les poblacions del Garraf, cursos de repàs, d’informàtica o d’idiomes, campus esportius i campionats, festivals de música, activitats culturals, així com un avanç del programa d’actes de les diferents festes majors locals.

L’edició de la Guia és anual, i la seva elaboració i coordinació és a càrrec de l’Oficina Jove Garraf i del Servei Comarcal de Joventut, en col·laboració de les regidories de Joventut de tots els ajuntaments de la comarca.

La Guia Estiu Garraf Jove és consultable per internet en el web www.vilanova.cat, a www.oficinajove.cat/garraf i al web del Consell Comarcal del Garraf. La Guia també es pot trobar impresa en paper a l’Oficina Jove Garraf (Rasa del Miquelet, 16. Vilanova i la Geltrú)

FER UN COMENTARI