La Fundació Sant Antoni Abat agraeix a la família Borrell la seva col·laboració

En un acte celebrat a la seu de la Fundació, la família Borrell / Fabré ha lliurat a l’entitat les claus d’aquest habitatge

0
867

La Fundació Sant Antoni Abat ha agraït aquest divendres 21 de desembre a la Sra. BibianaFabré (vídua de Josep Maria Borrell), així com a la família Borrell, la custòdia d’un habitatge donat el 1986 a la Fundació Hospital Comarcal de Sant Antoni Abat pel Sr. Joan Massagué Campamà, familiar de la Sra. Fabré.  En un acte celebrat a la seu de la Fundació, la família Borrell / Fabré ha lliurat a l’entitat les claus d’aquest habitatge.

Durant aquests anys, el pis ha estat utilitzat per la família Borrell per tal d’ajudar persones necessitades, tal com ha recordat Toni Borrell, fill de Josep Maria Borrell. “L’habitatge ha estat destinat a les mateixes finalitats de la Fundació Sant Antoni Abat, amb el mateix esperit, acollir persones amb pocs recursos, especialment famílies”. La gerent de la Fundació, Dolors Camacho, ha lliurat a la Sra. Fabré una litografia original del centenari de la Fundació, obra d’Artur Duch.

Durant l’acte, el voluntari de la Fundació Raimon Serret ha glossat la figura de l’empresari i home de futbol Josep Maria Borrell, traspassat el juliol passat, de qui ha destacat el seu aspecte més humà i ha qualificat de “tot sentiment”. “Si algú ha treballat per la gent jove de Vilanova i la Geltrú és ell”, ha afirmat, “a través del món del futbol, en el qual ell era un savi. Gràcies a la seva perserverança”, ha assenyalat, “avui tenim un estadi com el dels Alumnes Obrers”.

Joan Massagué va ser donant, a banda del pis esmentat, d’altres habitatges que han contribuït a poder acollir persones en risc d’exclusió social, com també  d’aportacions econòmiques dineràries que s’han reinvertit en la ciutadania, donant i prestant serveis, finalitat de la Fundació.

FER UN COMENTARI