La Fira del Vehicle d’Ocasió se celebrarà a la plaça del Port el 4 i 5 de maig

La Fira oferirà més de 300 vehicles garantits de 8 concessionaris de la ciutat

Imatge de la Fira del Vehicle d'ocasió. Foto: Aj. VNG

El cap de setmana del 4 i 5 de maig tindrà lloc una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova i la Geltrú. Com a gran novetat la fira se celebrarà a la plaça del Port, al passeig Marítim, una nova ubicació després de 28 edicions celebrant-se a la rambla de la ciutat. Aquesta reubicació a la nova plaça oberta al passeig marítim, permetrà ampliar la fira i gaudir d’un espai més ampli, en un entorn agradable davant del port esportiu. A més a més, gràcies a aquest canvi, els interessats en la compra d’un cotxe, podran sortir a provar els vehicles.

Amb més de 6500 metres quadrats d’exposició, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova i la Geltrú comptarà amb més de 300 vehicles revisats i garantits de 8 concessionaris de Vilanova i la Geltrú. Aquesta xifra en vehicles exposats suposa un increment molt significatiu de l’oferta, ja que a la rambla només s’hi podien exposar 125 cotxes. Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikkocenter, Remm Guitart i Vilamòbil en seran els concessionaris expositors, oferint vehicles km 0, demos, outlet i usats amb preus excepcionals i grans condicions de finançament.

L’horari de la fira serà de 10 a 20 h tant dissabte 4 com diumenge 5 de maig, i l’entrada serà lliure. Al llarg del cap de setmana, els visitants podran gaudir d’un servei de foodtruck per acompanyar la visita i un espai infantil per als més petits. La Fira organitzarà també un sorteig d’un Ipad entre tots els assistents.

L’edició 2019 de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova arrencarà amb una forta campanya de comunicació en diversos mitjans estatals de ràdio i televisió tals com TV3, Rac1 i Catalunya Ràdio, complementats amb els mitjans locals.

La Fira del Vehicle d’Ocasió està organitzada per l’Associació de Concessionaris de Vilanova, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per a més informació de l’esdeveniment podeu visitar l’agenda de la web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú www.vilanova.cat