La Defensora de la Ciutadania visita el barri de la plaça de la Sardana

Atén, amb cita prèvia, els veïns i veïnes que vulguin realitzar una queixa en relació a una actuació de l'Ajuntament

Imatge de la defensora de la ciutadania de VNG, Nuria Plana. Foto: Aj.VNG

La Defensora de la Ciutadania va iniciar el mes de març un cicle de visites als barris, per tal d’apropar els seus serveis a la ciutadania.
Així, prèvia cita, els veïns i veïnes del barri de la plaça de la Sardana han pogut presentar aquest dimarts les seves queixes relatives a alguna actuació municipal.

La Defensora ha atès al Centre Cívic La Sardana – Teresa Basora un total de 4 visites. Des que va començar la ronda de trobades amb els veïns i veïnes per barris, el mes de març la Defensora de la Ciutadania ha atès 5 visites al centre cívic La Collada – Els Sis Camins – Xavier García, 11 visites al juny al centre cívic Mar – Joan Lloveras, i 7 visites al juliol al centre cívic Sant Joan – Josep Carné.

Totes aquestes visites han estat consultes, la majoria relacionades amb l’estat de la via pública (asfaltat dels carrers, voreres malmeses,…), amb l’incivisme (defecacions de gossos, molèsties per sorolls, brutícia,…) i també en relació a l’import de l’IBI.
Per barris, a La Collada van predominar les queixes en relació a l’incivisme. Al barri de Mar hi va haver força queixes sobre la implantació de les noves zones verdes d’estacionament regulat. A Sant Joan, sobre el manteniment dels carrers. I a la Sardana no hi ha hagut cap tema destacat per sobre dels altres.

El proper desplaçament de la Defensora està previst fer-lo al barri del Tacó, a finals del mes de novembre. Caldrà concertar cita prèvia enviant un correu electrònic a defensor@vilanova.cat o trucant al telèfon 93 814 74 06.