La Ciutat del Garraf s’embarca en exclusiva i de la mà de NODE Garraf en el primer tast de vi en vaixell de la setena edició de la fira Temps de Vi

L’exclusivitat d’un veler, el vi i el Mar Mediterrani donen forma a una de les activitats més desitjades del cap de setmana

0
765

Aquesta tarda, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el portaveu de govern, Jordi Medina, i la primera tinent d’alcalde, Olga Arnau, inauguraven a la plaça de les Neus la setena edició de la fira Temps de Vi.

Després d’aquest acte protocol·lari, s’ha donat el tret de sortida a bona part de les activitats més destacades de l’edició com són els tastos de vins al Teatre Principal i les sortides en vaixell amb tastos a bord. És en aquesta darrera activitat, on la Ciutat del Garraf ha tingut accés en exclusiva per a gaudir d’una innovadora experiència.

L’agència de Desenvolupament NODE Garraf ha estat l’encarregada de la realització d’aquest tast en vaixell, que ha comptat amb la presencia de vuit convidats i d’un dels sommeliers amb més presència a les darreres edicions de Temps de Vi, Nacho Vicente.

Durant el tast, que ha començat a les sis de la tarda, tots els assistents s’han pogut delectar amb una selecció de vins de la D.O. Penedès, començant per un Muscat blanc procedent de La Torre del Veguer, seguit d’un Sumoll del celler Can Ràfols, un Ancestral Xarel·lo Vermell provinent de la Finca Viladellops, per acabar amb un Xarel·lo Blanc provinent del celler ribetà, Puig & Batet.

Un cop finalitzat el tast, que ha estat maridat amb sofisticades propostes culinàries de Coquo Catèring, ha començat la navegació pel litoral de la costa vilanovina, moment en què tots els assistents han pogut meravellar-se de la silueta que ofereix la ciutat quan es pon el Sol.

Des de NODE Garraf consideren aquesta experiència com una oportunitat única per a conèixer i promocionar els vins del nostre territori. Una ocasió ideal per a gaudir de la qualitat vitícola de la zona amb unes immillorables vistes al litoral del Garraf.

FER UN COMENTARI