La Biennal d’arts plàstiques i visuals del Penedès i Garraf se celebrarà a VNG

La 3 a edició està convocada pel col·lectiu Ardhara i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

0
231
Imatge cartell de la Biennal d'arts plàstiques i visuals. Cedida

 El col·lectiu Ardhara i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoquen una Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals amb l’objectiu de vertebrar i dinamitzar l’art contemporani emergent del territori.
La primera edició de la Biennal va tenir lloc l’any 2015 a Vilafranca del Penedès. L’any 2017 el relleu el va prendre el municipi del Vendrell, i aquest 2019 és el torn de Vilanova i la Geltrú.

Ardhara aplega professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs i del Garraf, com El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, l’Arboç, Cubelles, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida o Vilanova i la Geltrú, amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment.

A través d’una convocatòria oberta, un jurat format per diferents professionals en el camp artístic i cultural seleccionarà els projectes que formaran part de la Biennal 2019. A la convocatòria s’hi poden presentar persones de 18 a 40 anys residents o nascudes al Penedès o al Garraf. Les inscripcions i la documentació requerida es poden tramitar per Internet a través de la web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la plaça de la Vila, 8, telèfon 010/ 938143900.
El termini per a la presentació de la documentació finalitza el dia 5 d’abril.

FER UN COMENTARI