Ja es pot consultar la Guia de l'Oferta Educativa del Garraf per al curs 2020 – 2021

Imatge de la portada de la Guia Educativa del Garraf. Foto: CC Garraf

Ja està disponible la Guia de l’Oferta Educativa del Garraf per al curs 2020-2021, amb informació de tots els centres educatius públics, concertats i privats de la comarca homologats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, des de les llars d’infants fins a estudis universitaris.

Com a novetat, enguany s’ha fet un recull específic de l’educació postobligatòria amb l’oferta en batxillerat, formació professional, idiomes, música o dansa i també programes de formació-ocupació que es duen a terme a la comarca. També s’hi inclouen serveis educatius d’àmbit comarcal com l’oficina gestora i d’àmbit local, com les oficines municipals d’escolarització.

El Consell Comarcal del Garraf elabora anualment aquesta guia amb les dades facilitades pels mateixos centres educatius, amb l’objectiu d’informar la ciutadania abans de l’inici dels períodes de preinscripció.

La guia es publica en format digital al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat, des d’on es pot descarregar l’oferta educativa de cada municipi o fer recerca per població, tipus de centre o nivell d’ensenyament. Al web també es pot consultar el calendari de les jornades de portes obertes als centres educatius de la comarca.

Per a més informació sobre la preinscripció escolar, recomanem consultar el web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.