Els germans Mercader i les germanes Mestres guanyen el Concurs de Pessebres

El concurs organitzat pel Grup Pessebrista de Sitges ha reunit una vintena de participants

Els germans Mercader, en Categoria Artística, i les germanes Mestres, en Categoria Popular, han estat els guanyadors d’una nova edició del tradicional Concurs de Pessebres organitzat pel Grup Pessebrista de Sitges que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges.

Una vintena de participants, entre persones a títol individual i col·lectius, han participat en aquest concurs on l’art de muntar diorames i pessebres és l’eix de la mostra, una afició molt present en la cultura sitgetana des de fa moltes generacions. Guanyadors i participants van rebre figures de pessebre com a obsequi.

La regidora de Cultura, Tradicions y Festes, Rosa Tubau, va recordar que “en els darrers anys hem potenciat la nostra col·laboració amb el Grup Pessebrista de Sitges, amb el pessebre ubicat al Miramar, la Ruta Pessebrista per les diferents entitats, i que ha tingut una resposta molt positiva, o la Peça del Mes, protagonitzada per peces artístiques que ja formen part del nostre patrimoni cultural”. Respecte del concurs, Tubau va comentar que “hem de buscar noves fórmules per engrescar a la gent a participar en aquest concurs. Hi ha molts participants però ho hem de potenciar encara més”.

Primers classificats

  • Categoria artística
  1. Germans Mercader
  2. Família Pascual Monzó
  3. Família Berlan Ruiz
  • Categoria popular
  1. Germanes Mestres
  2. Marcel Sentís Mirabent
  3. Àngel Lorenzo Polo