La Fira Temps de Vi tindrà lloc el cap de setmana de l’ 1, 2 i 3 de juny a Vilanova i la Geltrú

Els jardins del Xalet del Nin acolliran les primeres activitats d’aquesta edició

Durant els primers dies de juny la Fira Temps de Vi  tornarà a ocupar la Rambla Principal de la capital del Garraf. Des de la direcció de l’esdeveniment informen que en pocs dies ja estaran a la venta al web tempsdevi.cat les entrades pel diferent conjunt d’activitats que la Fira ofereix.

Enguany, Temps de Vi ve carregat de sorpreses i ja ha programat les primeres activitats. D’entre les principals novetats que s’hi podran trobar, cal destacar l’activitat que tindrà lloc el proper dissabte 19 de maig als jardins del Xalet del Nin.

Segons ha pogut saber la Ciutat del Garraf, els castellers de Vilafranca faran una actuació a partir de les set de la tarda un cop acabi la demostració de de vins que la DO Penedès ha organitzat. Durant el transcurs de la vetllada també hi haurà una degustació de productes culinaris oferts per l’empresa Càtering Sensacions . Tot això acompanyat de música en directe.

Els jardins de l’històric edifici ubicat a la vora del Mediterrani seran oberts per primera vegada al públic després de les diferents obres que s’hi han realitzat.

Segons l’estudi realitzat i presentat per l’empresa The Watsons el darrer mes de febrer, més de quaranta tres mil persones varen visitar l’any passat la Fira Temps de Vi, fet que va generar un impacte econòmic de 3.420.741€.

Podreu trobar més informació de les principals novetats que presenta l’edició d’enguany a l’entrevista realitzada a en Carles Carbonell, un dels principals co-organitzadors de la Fira,  el proper 8 de maig a la contraportada d’aquest diari.