Festa de la Primavera de la Gent Gran a VNG

El 7 de maig se celebra la 7a mostra d'entitats de la gent gran, activitats i exposicions i un dinar de germanor

Imatge de la Festa de la Primavera de la Gent Gran. Cedida

El proper dimarts 7 de maig se celebra, a la plaça d’Enric Cristòfol Ricart, la 7a Mostra d’Entitats de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú. Una activitat que té com a objectiu donar a conèixer les activitats i els serveis que ofereixen entitats, centres de dia i residències a les persones grans de tota la comarca.

La mostra, que se celebra durant tot el dia, ofereix al públic diverses activitats de caire lúdic, com ara tallers, jocs i exhibicions de ball i cant, entre d’altres. Al migdia se celebra el dinar de germanor per a tothom qui ho vulgui, prèvia inscripció al Casal Municipal de Gent Gran (c. de Josep Llanza, 4).

La Festa de la Primavera i Mostra d’Entitats s’obrirà a les 10 h. Canal Blau Ràdio ofereix cada any una programació especial en directe des de la mostra, amb entrevistes als participants. Mentrestant, a l’escenari de la plaça es faran sessions de gimnàstica activa, de ioga, de dansateràpia, de ballzum, actuació de la coral Sons de Mar, playback, i country.

A les 14 h es farà el dinar de germanor al Casal Municipal de la Gent Gran, al carrer de Josep Llanza, 4.

A la tarda a partir de les 16 h, tornen les activitats a l’escenari: ball en línia, desfilada de vestits, Danses de Vilanova, actuació del grup Best Line Dance, tast de flamenc, ball en línia, playback, sevillanes i balls de saló.

Mentrestant, a l’estand de l’Associació Cal Pallissa es farà una xocolatada.

Les entitats que participen a la Mostra són: Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran Garraf, Associació Cal Pallissa, Associació Compartir Experiències Compex, Casa del Mar de la Generalitat de Catalunya, Casal Municipal de la Gent Gran, Centre de Dia Vilavall, Consell Comarcal del Garraf, Creu Roja Vilanova, Escola de Puntaires del Garraf, Espai Social Vilanova i la Geltrú- Fundació La Pedrera, Fundació Amics de la Gent Gran, Fundació Privada Casa Empara, Gent Gran de l’Esplai La Caixa, Grup Dones amb Memòria, Grup l’Alegria de Sant Joan, Iaioflautes Garraf- Marea Pensionista Garraf, La Plataforma – Consorci de Serveis a les Persones, Unió Jubilats UGT-APG, i Regidoria de Gent Gran.