Es reprenen les obres al carrer Espalter i Bassa Rodona de Sitges

Els treballs tindran una durada aproximada de quatre setmanes i suposaran alteracions en la mobilitat de la zona

Imatge de l'Ajuntament de Sitges. Cedida

L’actuació forma part del projecte d’instal·lació de la xarxa de pluvials a la zona del carrer Espalter, fins ara inexistent, una actuació que millorarà substancialment la canalització de l’aigua de pluja a la zona. Les obres també preveuen la renovació del clavegueram i el col·lector d’aigües pluvials i la xarxa d’aigua potable.

Les obres comportaran alteracions en la mobilitat. El primer dels trams que es veurà afectat pels talls en la circulació serà el carrer Santa Bàrbara, que quedarà tallat al trànsit, amb excepció d’aquells vehicles que hagin d’accedir a l’aparcament soterrat de la Plaça del Pou Vedre. El següent dels trams amb restriccions serà el comprès entre la plaça Bassa Rodona i el carrer Europa, que quedarà tallat al trànsit durant la primera quinzena d’octubre.
El projecte, que té un pressupost de prop d’1 milió d’euros, va començar el passat mes d’abril i finalitzarà en un termini aproximat de 8 mesos.

La darrera fase del projecte

Les obres actuals formen part de la segona fase del projecte, que es va aturar La tercera, que inclou el tram més llarg de l’actuació, és la que comportarà un període de temps més llarg. Aquesta fase contempla la resta del projecte. És a dir, tot el carrer Espalter i el carrer Pau Benazet, amb una durada aproximada de nou mesos, tot i que pot variar degut a imprevistos donada la complexitat de l’obra.